O dobrých vílach

O dobrých vílach

Nedokážeme existovať bez našich „dobrých víl“.. Sme nezisková organizácia a takým organizáciám ako sme my tento systém fungovania v štáte veľmi nepraje. Preto sa veľmi tešíme, že tých našich „dobrých víl“ máme plno.

Aké vlastne sú? Jedinečné, dobrosrdečné, roztrúsené po celom svete. Je to víla Agátka, od ktorej máme naše guličky, ktoré deti milujú, víla Barborka, ktorá sa postarala o to, aby sa náš „mangel“ dostal z Varšavy až ku našim dverám (preprava tohto mangla by nás vyšla skoro 500 eur), víla Linda, ktorá nám už viackrát darovala krásne hračky a dnes od nej pribudla nová hojdačka pre naše deti. Víla Andrejka je naša obľúbená J - poriadok v papierikoch je jej vášeň. Víloš Alex nám pomáha dlhodobo a s jeho pomocou sme vedeli zabezpečiť základné fungovanie našej kancelárie, ale pravidelne obnovovať aj náš hračkový park.  Víloš Stanko z Bratislavy na nás myslí každý rok a aj vďaka jeho pomoci sme vedeli prekonať krízu.

Našich dobrých víl je ale neúrekom.. Sú to naša rodina, priatelia a podporovatelia, ktorí na nás nezabúdajú, z času na čas sa ozvú a nám tak pekne hreje pri srdiečku, že Vám nie sme ľahostajní... Vedeli by sme písať o každom jednom z nich.. ale verím, že viete, že ste NAŠA DOBRÁ VÍLA J.

ĎAKUJEME, že nám pomáhate robiť naše centrum a našu prácu ešte krajšou, aby našim deťom žiarili oči radosťou, keď k nám prídu.

 

PS – čítaš tieto riadky a aj ty chceš byť našou dobrou vílou a pomôcť nám? Tak nám napíš – sasacentrum@gmail.com, spolu niečo určite vymyslíme.